COMMUNALE RECORDS

Communale Records

Communale Records er et lille pladeselskab baseret i Skanderborg, der har til formål at hjælpe vækstlaget af danske kunstnere med at få indspillet og blive en del af den danske musikscene. Jeg, som ejer og producer, har mange års erfaring inden for musikbranchen og tilbyder produktionsfaciliteter fra start til slut, selv med begrænsede midler.


Selskabets udgivelser tager udgangspunkt i produktioner indspillet i og omkring Studio communale i Skanderborg. Hvor både Peter Sommer, De Eneste To, Nephew, Jacob Dinesen, Lars Lilholt m.fl. har indspillet. 


Vores fokus ligger på produktioner, hvor vi finder kreative løsninger i et begrænset budget og skaber et fællesskab mellem kunstnerne og Studiet. Dette har vist sig at være en fantastisk platform for at opdage og udvikle nye talenter, som ellers ikke ville have haft økonomiske muligheder for at indspille i et professionelt studie.


Jeg ønsker at skabe et miljø, hvor kunstnerne føler sig trygge og støttede i deres kreative proces, uanset budgettet. Udover at tilbyde studiefaciliteter har jeg også etableret et øve/produktionslokale, hvor bands kan låne plads til opøvning og få feedback på deres liveoptrædener.


Communale Records er ikke bare et pladeselskab, det er fællesskab af kunstnere, der støtter hinanden og deler en passion for musik. Vi stræber efter at skabe en mangfoldighed af stemmer og genrer på den danske musikscene og ønsker at være med til at forme fremtiden for dansk musik.


Vi ser frem til at samarbejde med talentfulde kunstnere, bringe deres musik ud til verden og skabe et levende og dynamisk musikalsk fællesskab gennem Communale Records. Lav noget larm og skab magi.


Søren Zahle, juni 2022


VINYL-Shoppen

Communale Records sælger udgivelser igennem dødtjekkede bibbib.store

Udgivelser

Klik på et album for mere information 

MAANELAND

"Metervarer til en drømmer"

nov 2023

The Mukherjee Development

"Should I dance for you"

aug 2023

SUPERJEG 

"ØST / VEST"

maj 2023

The Mukherjee Development

"Burnin' Time"

mar 2022

SUPERJEG 

"ALT ER EGO"

maj 2023

Carsten Hentze & Borderlineband

"Backstage i himlen"

september 2022