Studio Communale

Studie i afslappet stil og med højt til loftet


Studio Communale ligger i Skanderborg 5 min. kørsel fra E45 og 10 min. gang fra Skanderborg Station


Som udøvende artist i de sidste 25 år, har jeg haft min gang i mange studier. Jeg har prøvet at bygge mit studie, så afslappende og hyggeligt som muligt. Fordi jeg mener at kreativitet og musik lever bedst i et såant miljø. Jeg er åben af sind, så spil på mine guitarer, mine basser, mine amps og mine tangenter. Dyk ned i Studiets vinylsamling og bliv inspireret.  Studiet har lagt vægge og øren til Peter Sommers "De uforelskede i København",  "Alt Forladt",  "Elskede at drømme, Drømmer om at elske", "Stærk Strøm Henover Ujævn Bund", & "De uforelskede i København" . Jacob Dinesens "Brace Against The Storm", "Found it" & "The Jokers Hand" - Laura Mo's "Steppebrand", og Lilholts "Amulet", "Drømmefanger" & "Decameron",  The Mukherjee Developments "Burnin' time" & mange mange flere... 


Fyens stiftidende var i starten 2022 forbi Studiet, under indspilningen af en ny Danmarks-sang, med Peter Sommer og Tiggerne. Artiklen kan læses her og giver et indblik i en dag i "Communale" - Læs den her 


Prisliste - klik her

GEARLISTEStudio Communale mixing console

Kontrol Rummet


UAD apollos møder en Vintage mixerpult fra Danmarks Radio.


Vores 32 kanalers Frigg/Seem Audio pult, er sammen med UAD's Apollo-system hjertet i studiet under indspilningerne.


Vi bruger CUBASE 12. Men har osse LOGIC 


Arbejder du med Mac, kan du koble dig direkte på vores setup med din egen DAW.

Recording Room #1


Mikrofoner, Guitarer, Basser, Pianoer og Good Vibes


Trommepodie, et gammelt opretstående piano, et endnu ældre piano. Masser af Guitarer, Basser, og Trommer. Rummet har tilknyttet en vokalboks.


Af mikrofon-flagskibe har vi Flea U47, Neumann km84, Coles 4038, AEA R88, m.m. 

49063752236_7b7980b2ed_k
49063246128_91011ac0e1_k
49063244218_b7b04aa361_k
49063240258_b97cd3a822_k
49063238178_b2fd37a841_k

Dagligstu(e)die


God lyd, vinyler, plads og hygge  


Det at gå i studiet er en kæmpe ting for en artist. Det er ofte enormt stressende, eksamens-agtigt og det påvirker præstationen.  Derfor er det vigtigt osse at fokusere på, at det er afslappet og rart at være i studiet. Det finder man i Studio Communale. 


Køkkenet


Studiet har et fuldt udstyret køkken. Lav din egen mad imens musikken spiller.  

Siloen aka. Headley


indspilningsrum i træ, popup studie/mix suite til din laptop, eller bare et enerum


Jeg har altid drømt om et musikrum med rå trævægge. Så en del af Corona'en, gik med at bygge en gammel (træ)spån-silo om til et lækkert rum. Det kan bruges til alt muligt. Og det dufter godt ! Rummet er pt udlejet som projektstudie. Men kan anvendes efter aftale.

Otte-seks-seks-nul


Find inspiration i den skønne natur i Skanderborg.


Indenfor 200m finder du søer og skov. Besøg SMUKFEST pladsen og prøv BøgeScenen af, svøm en tur og find inspirationen eller roen og lav noget LARM. 

"Top professionelt gear, og charmerende indrettet på den der hjemlige rock star facon. Søren er en Gud bag knapperne og kommer endda med hjemmebagte boller hvis du er heldig. En kæmpe anbefaling herfra" !

- Andreas Sorgenfrei